Snabbkurs i Karriärvägledning

- 4 nycklar för att kickstarta mot ny drömkarriär!

Har du börjat fundera över att byta jobb eller är mitt emellan jobb? Vet du inte riktigt vad du vill, men har en längtan att skapa mer meningsfullhet?

Då är denna kurs för dig!

Kursen ger dig 4 nycklar för att effektivt kick-starta mot din drömkarriär! Du lär dig:

  • Att undvika vanliga misstag som många gör när de söker nytt jobb
  • Hur du tar reda på vad du vill karriärmässigt
  • Vad som hindrar just dig
  • Tydlig målsättning och handlingsplan

Kursen är uppdelad i 4 delmoment, Varje del tar bara ca 5 minuter att lyssna på och därefter har du tid till egen reflektion genom de självcoachande frågor du får!

Du, kursen är gratis. Vad har du att förlora? Sätt igång nu direkt!

Klicka på knappen, fyll i dina uppgifter och få tillgång till kursen direkt!


Gå med nu!Din kursledare


Maria Bouvin
Maria Bouvin

Maria Bouvin driver M. Bouvin & Partners där hon hjälper ledare att skapa bättre resultat - genom utveckling av individ och organisation. Maria är diplomerad coach, diplomerad mindfulnessinstruktör och har ett flertal utbildningar inom ledarskap, kommunikation och förändringsprocesser. Hon älskar att lyfta fram potentialen i varje individ och situation och tror på att det finns framgångsnycklar att hämta i varje motgång.

Maria är i grunden jurist och var i många år advokat på en stor affärsjuridisk advokatbyrå. Hon har erfarenhet av arbete inom både privat och offentlig sektor, samt att arbeta utifrån hårt ställda krav. Maria coachar idag chefer och deras medarbetare att skapa klarhet, kraft och handling för ett hållbart liv och arbetsliv där välmående och framgång går hand i hand.


Gå med nu!