Gratis mindfulnessmeditationer

- för mindre stress och ökad effektivitet

Här får du möjlighet att kostnadsfritt prova på mindfulness.

Du får:

  • en video med översiktlig introduktion till mindfulness.
  • en video med instruktioner och tips för din träning.
  • meditationsövningar för mindfulnessträning

Om du laddar ner appen "Teachable" (finns tyvärr endast för "iOS", ej Android) och därefter loggar in med samma användaruppgifter som du skapar när du registrerar dig för den här kursen får du smidig tillgång till kursen och kan enkelt komma åt meditationerna för smidig träning varje dag!


Din kursledare


Maria Bouvin
Maria Bouvin

Maria Bouvin driver M. Bouvin & Partners där hon hjälper ledare att skapa bättre resultat - genom utveckling av individ och organisation. Maria är diplomerad coach, diplomerad mindfulnessinstruktör och har ett flertal utbildningar inom ledarskap, kommunikation och förändringsprocesser. Hon älskar att lyfta fram potentialen i varje individ och situation och tror på att det finns framgångsnycklar att hämta i varje motgång.

Maria är i grunden jurist och var i många år advokat på en stor affärsjuridisk advokatbyrå. Hon har erfarenhet av arbete inom både privat och offentlig sektor, samt att arbeta utifrån hårt ställda krav. Maria coachar idag chefer och deras medarbetare att skapa klarhet, kraft och handling för ett hållbart liv och arbetsliv där välmående och framgång går hand i hand.


Lektionsplanering


  Presentation
Tillgängligt om dagar
dagar efter att du köpt/fått tillgång till kursen
  Meditationer
Tillgängligt om dagar
dagar efter att du köpt/fått tillgång till kursen
  Avslutande ord
Tillgängligt om dagar
dagar efter att du köpt/fått tillgång till kursen

Gå med nu!